Trimhockey

BHC Overbos heeft al jaren een enthousiaste groep trimhockeyers. Onder leiding van een gediplomeerde trainer wordt er in een recreatieve vorm gehockeyd, waarbij leeftijd, conditie en mate van hockeyervaring niet van belang zijn. Sportief en sociaal gedrag staan absoluut centraal. Naast de wekelijkse trainingsmomenten worden er ook regelmatig wedstrijden tegen trimhockeyteams van andere verenigingen gespeeld.

Trimhockey maandagavond

Een gemengde groep trimhockeyers die van 20.30 uur tot 22.00 uur trainen en met degenen die daar zin in hebben, is er een afsluitende de 3e helft in het clubhuis. Deze groep bestaat uit mannen en vrouwen van verschillend niveau.

Trimhockey donderdagavond

Een damesgroep, die traint van 20.30 uur tot 21.30 uur. Deze groep bestaat uit dames met (nog) weinig hockeyervaring. En een herengroep, die traint van 21.30 uur tot 22.30 uur. Deze groep bestaat uit heren "trimvaders" met (nog) weinig hockeyervaring.

Beide groepen beginnen met een korte warming-up, hierna volgen technische en tactische oefeningen en de training wordt afgesloten met een onderlinge partij.

Het trimhockeyseizoen

In principe wordt het gehele jaar getraind. Alleen tijdens de schoolvakanties en speciale weersomstandigheden (sneeuw en vorst) wordt er niet getraind.

Waarom je voor trimhockey kiest

  • je sport lekker buiten
  • je verbetert je conditie
  • het is vrijblijvend (afmelden als je niet kunt is niet nodig)
  • je leert het hockeyspel beter begrijpen, erg leuk voor ouders met hockeyende kinderen
  • je houdt je weekend lekker vrij omdat trimhockey doordeweeks is
  • en ... het is heel gezellig en ontspannend
Informatie en aanmelden

Aanmelden als trimhockeylid kan het hele jaar door het inschrijfformulier in te vullen. Lijkt trimhockey je wel wat ?  Train dan een keer geheel vrijblijvend mee (stuur in dat geval een bericht naar [email protected]).