Dag van de Sport

zaterdag 27 augustus 2022   |   10:00 - 16:00   |   Clubhuis Overbos, de bar,Velden Overbos, veld 1,Velden Overbos, veld 2

BHC Overbos is deze dag open van 10-16 uur en je kunt gewoon binnenlopen. Onder leiding van een opgeleide trainers met verschillende oefeningen kennismaken ket hockey. Niet alleen voor kinderen maar ook voor volwassenen. Trek lekker zittende (sport)kleding aan en sportschoenen (scheenbeschermer is wel handig) en wij zorgen voor de rest.

Wat is de Dag van de Sport?

Ken jij dat? Eigenlijk wil jij ook wel een sport beoefenen en meer bewegen. Maar welke sport of activiteit past echt bij jou? Sport of beweeg je liever individueel of hou je juist van sporten in groepsverband? Ben je iemand die ‘balgevoel’ heeft of toch liever met cardio of krachtsport bezig is? Zoek je een combinatie met lichaam en geest of wil je liever fysiek tot het uiterste gaan? Alles is mogelijk en er is geen beter moment dan zaterdag 27 augustus om dit te ervaren.

In samenwerking met Sportakkoord Beverwijk zetten heel veel (sport)verenigingen en (sport)organisaties op zaterdag 27 augustus 2022 net als vorig jaar hun deuren open. Met elkaar maken we er weer een feestje van!

Meer informatie over de Dag van de Sport?  Ga naar de website dagvandesport.nl.