Vacatures

Het vacatureoverzicht geeft aan voor welke bestuurs- en commissiefuncties momenteel behoefte is aan vrijwilligers om aan die functies invulling te gaan geven. Druk op bij een functie voor meer informatie over die functie.

Naast deze functies is er altijd de mogelijkheid tot het uitvoeren van ondersteunende taken als trainer, coach, begeleidend ouder, barcoördinator etc. Wil je graag iets doen voor de club en staat de functie die jou leuk lijkt er niet bij ? Neem dan gerust contact op en laat ons weten wat je zou willen doen, dan brengen we je in contact met de daarvoor verantwoordelijke functionaris of commissie.

Bestuur   Vice voorzitter

Omschrijving De vicevoorzitter is ondersteunend aan de voorzitter mede eindverantwoordelijk voor het totale beleid. Het doel van de functie is het activeren, motiveren en coördineren van de onder zijn of haar beheer gestelde commissies. De vicevoorzitter vervangt de voorzitter bij afwezigheid. Daarnaast vertegenwoordigt de vicevoorzitter samen met de voorzitter de maatschappelijke belangen en rol van de vereniging in de gemeenschap waarbinnen de vereniging actief is. Vicevoorzitter is beoogd opvolger van zittende voorzitter. In LISATeam (achter de inlog op de website) staat onder Documenten->Vacatures en functieprofielen) meer informatie over deze functie. Neem voor vragen contact op met [email protected]
Profiel • Goede communicatieve vaardigheden; • Flexibele instelling en stressbestendig; • Toonaangevend, met name situationeel, leiding kunnen geven aan mensen; • Conformeren aan met het beleid en de visie van de vereniging; • Goede omgang met vrijwilligers; • Trends en veranderingen binnen de vereniging signaleren en zo nodig deze terugkoppelen aan bestuur en aansturen commissies in portefeuille.
Aantal uren 4
 
Heb je vragen of wil je de functie graag hebben mail dan naar [email protected]
 
Terug naar vorige pagina