Spelregelexamen: the good, the bad, the ugly

Nieuws
Dinsdag 15-10
 
Aan alle aanwezigen bij scheidsrechter diploma,

We hadden vandaag een ongelofelijke opkomst (78 mensen!) voor de spelregel avond met aansluitend de mogelijkheid voor examen. Helaas was de opkomst dermate hoog, dat er onvoldoende examenmiddelen waren om alle deelnemers aan het examen te kunnen laten meedoen. Het maximum van 40 mensen heeft examen gedaan, waarvan 80% geslaagd.

De avond is voor een heleboel mensen zeer teleurstellend afgelopen. We hebben moeten vragen om één van de volgende examendagen terug te komen. Hier werd natuurlijk met erg weinig enthousiasme op gereageerd. We hebben de eerste teleurgestelde en boze e-mails al ontvangen en begrijpen deze emotie heel goed. Wij gaan er alles aan doen om herhaling van een ervaring als deze te voorkomen. Iets wat we zelf met veel liefde doen geeft ook ons vandaag een zeer ontevreden gevoel.

We hopen dat iedereen die examen had willen doen op één van de volgende mogelijkheden die we bieden toch aanwezig zal zijn. De presentatie van vandaag delen we bij deze via onze website zodat jullie het examen voor de volgende keer in ieder geval nog beter kunnen voorbereiden.

De eerstvolgende mogelijkheid voor alleen het examen is donderdag 17 oktober 2019 om 20:00 uur. De eerstvolgende mogelijkheid voor de spelregel presentatie + examen is woensdag 13 november 2019. We starten dan weer om 19:00 uur met aansluitend 21:00 uur het examen.

U zult begrijpen dat wij vragen om uzelf of uw kind aan te melden voor één van deze avonden. Dat kan via Overbos arbitrage, zodat wij problemen kunnen voorkomen en tijdig alternatieven bedenken indien nodig.

Bedankt voor uw begrip en uiteraard onze felicitaties aan de geslaagde deelnemers.

De Abritrage-commissie


 
Arbitrage Bijlage