Sinterklaas Playbackshow

Nieuws
Woensdag 30-10
 
Op zondag 24 november a.s. is het weer zover, de grote Sinterklaas Playbackshow op BHC Overbos ! We beginnen om 15.30 uur, de zaal is vanaf 15.00 uur open. De Playbackshow zal naar verwachting tot 18.00 uur duren.

Van alle E-tjes en F-jes verwachten de Sint en zijn Pieten ook dit jaar weer een spetterend optreden. Dus coaches en/of begeleidend ouders van de E- en F-teams, geef je snel op en laat vóór 15 november a.s. weten welk nummer jullie gaan playbacken voor Sinterklaas ! Mocht je als coach zelf niet aanwezig kunnen zijn bij de playbackshow, een vriendelijk verzoek om zelf een vervanger(s) te regelen.

De Kabouters en Puppies zijn van harte welkom om gezellig te komen kijken en inspiratie op te doen voor hun optreden als ze later in de F-categorie spelen. Coaches van deze teams, laten jullie zo spoedig mogelijk weten of je met je team aanwezig zult zijn en met hoeveel spelers ?

E- en F-teams, meld je team aan door een bericht te sturen naar [email protected]. Vermeldt hierin duidelijk het nummer (en artiest) waarmee je team gaat optreden voor Sinterklaas. Graag ontvangt de muziekpiet een link van het nummer vanuit Spotify zodat we zeker weten dat we het juiste nummer hebben. Als blijkt dat een zelfde liedje door meerdere teams is gekozen dan volgt dezelfde dag vanuit de Muziekpiet het verzoek om een ander liedje te kiezen. Wie het eerst reageert……. De Muziekpiet zal een bevestiging sturen van het liedje en daarna kan het niet meer gewijzigd worden.

Op het Sinterklaas Playback-dansfeest zijn zoals gebruikelijk uiteraard alle ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s van harte welkom om dit feest voor de bar mee te maken. Via de TV is elk optreden te volgen. Huishoudelijke mededeling: in verband met de drukte zal de koepel alleen toegankelijk zijn voor de deelnemende kinderen en de organisatie.

Tot ziens op zondag 24 november !

Hartelijke groeten van de Sinterklaascommissie namens de Muziekpiet


 
Evenementen