Samenwerking SMC IJmond en Overbos

Nieuws
Donderdag 5-3
 

Afgelopen maand is er een samenwerkings-overeenkomst ondertekend tussen SMC IJmond Fysiotherapie en BHC Overbos. Op de foto links Rob Jonker (eigenaar SMC) en rechts Koen Vessies (fysiotherapeut en Overbos lid). 

De samenwerking zal onder meer bestaan uit een blessurepreventieprogramma, welke wordt opgesteld door een aantal Overbosleden die tevens fysiotherapeut zijn te weten; Koen Vessies, Ties van Roermund en Jesper Vrugt. Dit blessureprogramma zal met ingang van het nieuwe seizoen operationeel zijn. In de uitrol van het blessurepreventieprogramma zullen ook workshops voor trainer/coaches/managers worden gehouden over diverse onderwerpen. 

Tevens zal er, waarschijnlijk op maandag, een inloopspreekuur worden ingepland. Dit inloopspreekuur is bestemd voor alle leden van Overbos en dient om een eerste ‘diagnose’ te stellen en te bespreken welke vervolgstappen wenselijk zijn.

Via de website van Overbos worden jullie op de hoogte gehouden wanneer een en ander exact zal starten en welke activiteiten vanuit deze samenwerking worden ontwikkeld. 

Het bestuur van Overbos is verheugd over de samenwerking met SMC IJmond en de mogelijkheden die aan haar leden worden geboden.
 
Jeugd