Grote Clubactie: we gaan ervoor!

Nieuws
Zaterdag 17-9
 
Zaterdag 24 september gaat de Grote Clubactie weer van start! BHC Overbos doet ook mee en natuurlijk willen we zoveel mogelijk loten verkopen. Ons doel dit jaar is geld op te halen voor een watertappunt op de club.

Een lot kost €3,-, waarvan 80% (ofwel €2,40 per lot) naar onze clubkas gaat. Bovendien maken kopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een bedrag van €100.000,- en kunnen verkopers ook te gekke prijzen winnen! Tevens ontvangen verkopers een kleinigheidje bij minimaal 2 verkochte loten.

Lees verder voor informatie voor verkopers van loten, voor kopers van loten en voor seniorenteams.

 • Online. Jeugdleden in categorie O12 en lager die niet zijn afgemeld voor een persoonlijke verkooppagina krijgen per e-mailbericht een link en QR-code naar die pagina. Ook krijgen ze een verkoopboekje met een sticker met QR-code voor deze pagina. Deel de link met familie, vrienden en buren via Whatsapp, e-mail en social media en verkoop zo loten. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven en de koper ontvangt het lotnummer op haar of zijn bankafschrift en per e-mail. Heb je geen persoonlijke verkooppagina, dan kun je online loten verkopen via onze clubpagina.
 • Verkoopboekjes. Met het verkoopboekje verkoop je loten aan familie, vrienden en buren. De koper kan via het verkoopboekje online loten kopen met zijn telefoon (via de QR-code of verkooplink) of hij vult haar of zijn gegevens handmatig in op de pagina ‘Eenmalige machtiging’. In beide gevallen wordt het bedrag eenmalig van de rekening afgeschreven en ontvangt de koper het lotnummer op het bankafschrift en per e-mail. Als iemand een lot heeft gekocht, geef je die persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak ‘Eenmalige machtiging’) met deurzegel. In de loop van volgende week zullen verkoopboekjes aan jeugdleden in de categorie O12 en lager worden uitgedeeld.
 • Superlot. Met een Superlot verkoop je 50 loten in één keer, de koper betaalt dus €150,-. Een Superlot kan online via onze Superlot verkooppagina of handmatig worden verkocht. Bij de online manier vult de koper haar of zijn gegevens in en betaalt de koper per eenmalige machtiging (de Grote Clubactie incasseert dan €150,- en de koper ontvangt de 50 lotnummers op haar of zijn rekening). Bij de handmatige manier vult de koper het aankoopformulier (aan te vragen bij [email protected]) in en deze registreert de clubcoördinator op clubactie.nl. Handmatig kan de koper per eenmalige machtiging betalen.
Wanneer, waar en hoe?
De Grote Clubactie 2022 start op zaterdag 24 september. Vanaf die datum mag je beginnen met loten verkopen. Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden en buren. Let erop dat de lotenkopers 18 jaar of ouder zijn!

Verkoopboekje inleveren
Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Doe hem dan vòòr 15 november 2022 in de clubactiebox bij de wedstrijdtafel. Wij zorgen ervoor dat het verder in orde komt! Wil je meer verkopen? Mail dan naar [email protected] en wij zorgen dat je een boekje kunt komen ophalen.

Win gave prijzen
Help het doel van BHC Overbos te behalen door zoveel mogelijk loten te verkopen en win tegelijkertijd te gekke prijzen. Wat kun je winnen?
Zie clubactie.nl/lotenverkopers voor meer informatie, waaronder de winacties. Wij wensen je heel veel succes met het verkopen van loten! We gaan ervoor met z’n allen en hopen op een geweldig resultaat. Jouw inzet is goud waard!

 
Het kopen van loten werkt heel eenvoudig. Koop online of door het invullen van een eenmalige machtiging van één van onze jeugdleden. Of koop online via onze clubpagina of via onze Superlot verkooppagina.
Help het doel van BHC Overbos te behalen door zoveel mogelijk loten te kopen en win tegelijkertijd te gekke prijzen. Wat kun je winnen?
 • 1e prijs: €100.000,-.
 • 2e prijs: Skoda Kamiq, 2 jaar zorgeloos rijden.
 • 3e prijs: Keuken Kampioen cheque t.w.v. €10.000,-.

We hopen dat jullie ons helpen in het bereiken van het doel! We gaan ervoor met z’n allen en hopen op een geweldig resultaat. Jouw inzet is goud waard!

 

Allereerst een samenvatting van de voordelen van een watertappunt, want een watertappunt is natuurlijk voor alle teams:
 • Niet meer in de rij bij de WC’s om je bidon of kan te vullen.
 • Geen geknoei meer en duurzamer.
 • Gezond alternatief voor frisdrank.
Wat vragen we van jullie?
Eigenlijk heel simpel, koop een lot of, makkelijker nog, een Superlot. Om het voor jullie nog interessanter te maken zal elk seniorenteam dat een Superlot koopt worden beloond met een gratis krat bier!

Je koopt een lot als volgt:
 • Losse loten. Je kunt deze online kopen bij de jeugdleden of via hun verkoopboekje. Uiteraard kun je online ook via onze clubpagina kopen. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (ofwel €2,40 per lot) naar onze clubkas gaat.
 • Superlot. Met een Superlot koop je als team 50 loten in één keer, de koper betaalt dus €150,-. Een Superlot kan online of handmatig worden gekocht. Bij de online manier vult je jouw gegevens online in en betaalt je per eenmalige machtiging (de Grote Clubactie incasseert dan €150,- en je ontvangt de 50 lotnummers op jouw rekening). Bij de handmatige manier vult de koper het aankoopformulier (aan te vragen bij [email protected]) in en deze registreert de clubcoördinator op clubactie.nl. Handmatig kan de koper per eenmalige machtiging betalen.

Wanneer, waar en hoe?
De Grote Clubactie 2022 start op zaterdag 24 september. Vanaf die datum kun je loten kopen bij alle jeugdleden.

Win gave prijzen!
Help het doel van BHC Overbos te behalen door zoveel mogelijk loten te kopen en win tegelijkertijd te gekke prijzen. Wat kun je winnen?
We hopen dat jullie ons helpen in het bereiken van het doel! We gaan ervoor met z’n allen en hopen op een geweldig resultaat. Jouw inzet is goud waard!
 
Algemeen