Help onze club naar de Vomar Verdubbelaar

Nieuws
Dinsdag 5-9
 
BHC Overbos doet al mee met Club is Koning en daarmee wordt momenteel zo'n €100 per kwartaal aan onze clubkas toegevoegd. En nu maken wij kans om ons gespaarde Club is Koning jaardagbedrag te verdubbelen! Jij kunt ons hiermee als volgt helpen:

  • Doe van zondag 3 september tot en met zaterdag 7 oktober boodschappen bij Vomar.
  • Ontvang bij iedere €15,- aan boodschappen én bij de geselecteerde groente- en fruitaanbieding een gratis clubmunt.
  • Breng uiterlijk zondag 15 oktober via de Vomar-app of via vomar.nl/clubmunt een stem uit op onze club of doe jouw munten in de Verdubbelaar muntenbox op de bar van het clubhuis.
  • Met iedere stem breng je ons dichterbij de 1e prijs: het verdubbelen van ons gespaarde Club is Koning-jaarbedrag!
  • Door te stemmen maak jij zelf bovendien kans op één van de 100 Vomar Cadeaukaarten t.w.v. € 50,-.
Kijk voor meer informatie op vomar.nl/verdubbelaar. Ben je benieuwd naar de tussenstand?  Kijk dan op vomar.nl/verdubbelaar/clubs en selecteer regio Beverwijk.

Doe jij regelmatig boodschappen bij Vomar, maar doe je nog niet mee met de Club is Koning spaaractie? Meedoen is heel simpel: download de Vomar-app en maak een digitale Klant-is-Koning kaart aan. Koppel deze kaart aan de club met onze unieke clubcode BHBE2021 en scan je kaart altijd bij het afrekenen van je boodschappen. Zo spaar je automatisch mee en maakt Vomar elk kwartaal 0,5% van het totaalbedrag aan boodschappen van alle gekoppelde Klant-is-Koning kaarten over aan de club.

Lees alles over clubsparen op vomar.nl/cik.
 
Sponsoring