Sinterklaas Playback-dansfeest

Nieuws
Donderdag 12-10
 
Op zaterdag 25 november a.s. is het weer zover, het grote Sinterklaas Playback-dansfeest op BHC Overbos! We beginnen om 16.00 uur, de zaal is vanaf 15.30 uur open. Het feest zal naar verwachting tot ongeveer 18.00 uur duren.

Van alle kinderen uit de O8- en O9-teams verwachten de Sint en zijn Pieten ook dit jaar weer een spetterend optreden. Dus coaches en/of managers / begeleidend ouders van O8- en O9-teams, geef je snel op en laat vóór 17 november a.s. weten welk nummer jullie gaan playbacken/dansen voor Sinterklaas! Mocht je als coach zelf niet aanwezig kunnen zijn bij de playbackshow, een vriendelijk verzoek om een vervanger(s) te regelen.

We beginnen de middag met de SinterCatwalk waarop de Kabouters en Puppies de show mogen openen in hun allermooiste outfit. Diegene met de leukste, gekste, origineelste outfit kan een leuk prijsje winnen! Hierna beginnen we met de optredens voor Sinterklaas. De Kabouters en Puppies kunnen blijven kijken en inspiratie opdoen voor hun optreden als ze later in de O8-categorie spelen. Trainers van deze teams, laten jullie zo spoedig mogelijk weten of je met je team aanwezig zult zijn en met hoeveel spelers?

Voor alle kinderen ligt er een leuk kadootje klaar!

O8- en O9-teams, meld je team aan door een bericht te sturen naar [email protected]. Vermeld hierin duidelijk het nummer (en artiest) waarmee je team gaat optreden voor Sinterklaas. Graag ontvangt de muziekpiet een link van het nummer vanuit Spotify, zodat we zeker weten dat we het juiste nummer hebben. Als blijkt dat een zelfde liedje door meerdere teams is gekozen dan volgt dezelfde dag vanuit de Muziekpiet het verzoek om een ander liedje te kiezen. Wie het eerst reageert……. De Muziekpiet zal een bevestiging sturen van het liedje en daarna kan het niet meer gewijzigd worden.

Op het Sinterklaas Playback-dansfeest zijn uiteraard ook ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s welkom. Zij kunnen in het bargedeelte de show volgen via het tv-scherm.

Tot ziens op zaterdag 25 november!

Hartelijke groeten van de Sinterklaascommissie namens de Muziekpiet
 
Evenementen