HockeyTRIMdagen

Nieuws
Maandag 18-3
 
Naast de HockeyFUNdagen organiseren we op zondag 7, 14 en 21 april van 10:30 tot 12:00 uur ook HockeyTRIMdagen .

Wat is Trimhockey?
Trimhockey is een leuke manier om kennis te maken met de hockeysport, of het hockey weer op te pakken zonder competitie te spelen. Trimhockey is bedoeld voor beginnende en gevorderde hockeyers. Men kan trimhockey beschouwen als een aangename buitentraining om de conditie op peil te houden.

Voor wie?
Trimhockey is bedoeld voor een brede groep hockeyers, van beginnend tot gevorderd, voor dames en heren en speciaal voor:
  • ouders van een jeugdlid;
  • iedereen die vroeger gespeeld heeft;
  • degene die door zijn kind voorbij gelopen wordt;
  • de coach die wil weten wat het is op het veld;
  • iedere senior die wil leren hockeyen zonder prestatiedruk!

Een goede reden om te gaan hockeyen is wanneer de eigen kinderen zijn begonnen met hockey. Op die manier kan men zelf ervaren wat het spel en de sport inhouden, de regels leren, ook zelf deelnemen aan het verenigingsgebeuren en eventueel als coach van een jeugdteam de nodige inzichten verwerven. Voor velen die vroeger (al dan niet recreatief) hebben gehockeyd kan Trimhockey weer een nieuwe start betekenen. Een andere reden om te gaan Trimhockeyen is dat men niet vastzit aan de wedstrijden in competitieverband op de zondagen of omdat men de speelsterkte van de bestaande teams te hoog vindt.

De reguliere Trimhockey trainingen zijn op maandagavond van 20.30 tot 22.00 uur, met daarna de mogelijkheid om onder het genot van een drankje in het clubhuis na te praten.

Dus trek op 7, 14 en/of 21 april uw trainingspak en sportschoenen aan en doe lekker mee met de trimhockeyers van BHC Overbos o.l.v. één van onze ervaren hockeytrainers. Scheenbeschermers en een bitje zijn verplicht (bitje verkrijgbaar in het clubhuis). Heeft u geen hockeystick? Geen probleem, deze zijn voldoende aanwezig. Meld je aan door een bericht te sturen naar [email protected].
 
Senioren