De tijd vliegt

Donderdag 6-6
 
En zo zijn we al weer aan het einde van het seizoen. De meeste teams spelen nog 1 wedstrijd; er is nog de jongste jeugddag, een clinic, de halve finale van de Wouter Betjescup, een schuimfeest, het D weekeinde en dan even geen hockey.

Achter de schermen gaan we gewoon door. De renovatie van veld 1 staat deze zomer gepland. Een nieuw waterveld! Veel spelers kijken er naar uit en eerlijk is eerlijk ook het bestuur is er aan toe dit actiepunt van ons to do lijstje af te strepen.

Ondertussen heeft Vlamingo voor twee jaren bijgetekend. De handtekeningen werden gezet op het moment dat nog onzeker was of Heren 1 zich zou handhaven in de eerste klasse. Daar spreekt veel vertrouwen uit! In de tussentijd maakt Dames 1 nog kans op promotie, nog 2 wedstrijden te gaan.

Verschillende teams zijn al kampioen geworden en ook dit weekeinde kunnen er nog een paar bij komen. Het belooft een mooie zaterdag en zondag te worden. Over zaterdag gesproken, ons aller Koen Vincken fluit aanstaande zaterdag de kwartfinale NK MO16 tussen HDM en Gooische en Mark Vrugt zelfs de halve finale tussen Pinoké en Amsterdam JO18!

Zaterdag 15 juni is de jaarlijkse vrijwilligersavond, het moment om met alle vrijwilligers terug te kijken op het vele werk dat verricht is. De uitnodigingen zijn inmiddels verzonden.

Vrijdagavond nog een bierproeverij met uitleg van een heuse biersommelier. Dat belooft veel goeds, komt allen. En dan als allerlaatste, zondag 16 juni aanstaande, EK voetbal kijken op Overbos. Je bent meer dan welkom!

Als we elkaar niet meer zien, geniet van de laatste activiteiten en tot volgend seizoen.

Ad Pieterse
 
Van de voorzitter